KROPP&SJÄL i Strömsberg

KROPP&SJÄL i Strömsberg

Lördagen 6 maj kl 9-16

Varmt välkommen att hänga med oss ut till en dag i vackra Strömsberg. Vi håller till i Magasinet, där vi får upp pulsen i ett härligt FreepowerⓇ, finner lugn med yinyoga och fokus och rörelse med Soma Move och MindⓇ. I närliggande Strömsbergsskogen möter vi naturen i ett stillsamt och återhämtande Skogsbad.

Innehåll för dagen:

FreepowerⓇ med Rebecca – Freepower är en träning för att få skärpa och stuns i kroppen och knoppen. En yang träning som ger pondus och hetta.

Yinyoga med Johanna – Yinyoga är en lugn yogaform som passar alla. Positionerna görs liggande eller sittande. Vi stannar i positionen i flera minuter och låter kroppen slappna av. En yogaform som bjuder in både kropp och sinne till återhämtning.

Skogsbad med Johanna – Vi rör oss, ofta i tystnad, i ett lugnt tempo i vackra Strömsbergsskogen. Då och då stannar vi till och du bjuds in till olika mindfulnessövningar, för att utforska naturen genom dina sinnen. Vi “badar” våra sinnen i skogen och möter oss själva genom och i den.

Soma Move och MindⓇ med Rebecca – Soma Move är en unik helkroppsträning utan redskap som sker barfota på en matta.Under 45 minuter ­flödar du genom 4-6 förbestämda mönster av rörelser som upprepas i ­era repetitioner tills svetten lackar.Träningen förbättrar både mobilitet och styrka och stimulerar till en kropp i balans och ett sinne i närvaro.

Under dagen intar vi en härlig lunch från Kroatorpet och något eftermiddags mellis. Beroende på väder intar vi den utomhus eller i mysiga magasinet.

Din investering: 995kr

Välkommen att anmäla dig här : https://www.bokadirekt.se/places/johanna-i-nuet-johanna-almen-44291

Anmälan är bindande, men kan överlåtas till annan person. Tillfället betalas via faktura som skickas efter anmälan.

Att ta med:

Egen yogamatta. Liggunderlag går lika bra. 

Vi har filtar, men ta med en egen om du vet att du lätt blir frusen. 

Kläder efter aktivitet och väder. Tänk dig att Magasinet bjuder på tak över huvudet och vindskydd. Vi kommer, oavsett väder, att vara utomhus under Skogsbadet.

Vattenflaska & nyfikenhet.

Vi ser fram emot att mötas tillsammans i en härlig dag fylld av energi, stillhet och glädje!

Rebecca & Johanna