Holistisk Livscoach

Vägledande samtal/Coachande samtal med ett holistiskt perspektiv.

Vad innebär coachning?

Du är experten på ditt liv – alla svar finns inom Dig.


Ja, men det känns kanske inte alltid så. Ibland går vi vilse i livet, i vardagen och vi behöver kanske ventilera, stöta och blöta det som tynger oss eller känns vilset. Kanske har vi en känsla av att stå still i livet? Det kan vara i relationer, i jobb, med drömmar. Kanske har vi en önskan om att göra en förändring i livet på något sätt? Det kan vara allt från små till stora ämnen.

I det coachande samtalet kommer du med ämnet du vill bli coachad i. Jag lyssnar in Dig, ställer frågor, speglar och försöker coacha Dig mot de drömmar och mål Du har i livet. Jag jobbar med ett holistiskt synsätt, ser hela Dig. Jag jobbar också utifrån nuläge, dåtid och framtid. Coachning är ingen rådgivning, utan min roll är att få Dig framåt i processen – i livet, med det Du vill.

Det finns olika sätt att göra coachningen på. Via telefon, via zoom, på plats i lokal eller på en walk and talk.

Välkommen till en stund i nuet som är till för Dig.
Jag lyssnar.
Med värme🌿
Johanna

Från tidigare klient:

”Ditt coachande kommer så naturligt för dig och det kändes. Du tog på dig ”coachhatten” och det var bra, jag som klient förstod att nu var det min tid och jag behövde inte ta ansvar för något annat än mig själv under denna timme.”- Maria

Om Johanna som coach:

Tydlig, inlyssnande, lugn och varm. Gav klara ramar för hur samtalen skulle gå till och vilka tidsramar vi hade. Ställde frågor OCH väntade in svaren, det gjorde mig trygg i mina resonemang, jag kände att jag fick tänka och prata klart/färdigt.” – Maria.

Vill Du veta mer – varmt välkommen att höra av dig via ett Mail till johanna@johannainuet.com eller slå en signal på 0731515275.

Jag erbjuder Coaching 60 minuter och det finns möjlighet att ses antingen i Jönköping, på adressen Brunnsgatan 32, online via Zoom, via telefon eller under en promenad – walk and talk.

Varmt välkommen 🌟