Holistisk Livscoach

Coachande samtal med ett holistiskt perspektiv.

Du är experten på ditt liv – alla svar finns inom Dig.

Men, ibland går vi vilse och vi behöver ventilera, stöta och blöta det som tynger oss. Det kan vara relationer, jobb, drömmar, vilja att göra förändring i livet på olika sätt. Det kan vara allt från små till stora ämnen.

I coachande samtal lyssnar jag in Dig, ställer frågor, speglar och försöker coacha Dig mot de drömmar och mål Du har i livet. Jag jobbar med ett holistiskt synsätt och utifrån nuläge, dåtid och framtid. Coaching är ingen rådgivning, utan min roll är att få Dig framåt i processen – i livet, med det Du vill.

Från tidigare klient:

”Ditt coachande kommer så naturligt för dig och det kändes. Du tog på dig ”coachhatten” och det var bra, jag som klient förstod att nu var det min tid och jag behövde inte ta ansvar för något annat än mig själv under denna timme.”- Maria

Om Johanna som coach:

Tydlig, inlyssnande, lugn och varm. Gav klara ramar för hur samtalen skulle gå till och vilka tidsramar vi hade. Ställde frågor OCH väntade in svaren, det gjorde mig trygg i mina resonemang, jag kände att jag fick tänka och prata klart/färdigt.” – Maria.

Vill Du veta mer – varmt välkommen att höra av dig via ett Mail till johanna@johannainuet.com eller slå en signal på 0731515275.

Jag erbjuder Coaching 60 minuter och det finns möjlighet att ses antingen i Jönköping, på adressen Brunnsgatan 32, eller via Zoom.

Du bokar Din tid via bokadirekt.se . Sök på johanna i nuet. Där väljer Du om du vill ses i Jönköping eller via Zoom.

Varmt välkommen 🌟