Mindfulness

img_5652

Kurser:

Mindfullnesskurs

Nya kurstillfällen till hösten.

Vill du bli coachad av mig enskilt, välkommen att höra av dig. Antingen genom coachande samtal, där jag väver in Mindfulness, eller att gå Mindfulness kursen enskilt. Maila mig johanna@johannainuet.com , så killarna vad som passar dig.

Vad är mindfulness? 

Det är svårt att med bara några ord beskriva vad mindfulness är, det är något vi behöver uppleva. Men, man kan säga att det är ett förhållningssätt till livet och vad som pågår här och nu. Vi uppmärksammar och blir medvetna om det som sker just nu – i vår kropp, våra tankar och känslor, men också på det som pågår runtomkring oss. Med ett vänligt förhållningssätt möter vi det vi uppmärksammar, utan att döma. Forskning visar olika effekter på kropp och sinne vid mindfulnessövning. Mindfulness kan hjälpa oss med att hantera svårigheter i livet. Andra effekter av mindfulnessträning är minskad stress, förbättrad sömn, ökad kreativitet, minskad oro och ångest. 

***************************

Från tidigare deltagare på Johannas kurser:

”Jag har blivit mycket mer medveten om de val jag gör. Jag har blivit mer snäll mot mig själv”

”Kursen var över mina förväntningar. Trodde inte att jag skulle känna resultat efter bara 5 träffar”

”Du har varit mycket bra som instruktör. Lugn, pedagogisk och inlyssnande”

**************

Övriga kurser:

Låter det intressant, men passar inte nu? Håll utkik eller skicka ett mail om intresse till johanna@johannainuet.com så hör jag av mig när nästa kurs kommer.

Är du intresserad av att gå en kurs online, hör av dig så kikar vi på det.

Är ni några som vill köra en kurs tillsammans, på arbetet eller kanske vänner så hör av er.

Kanske har du någon idé om något tillfälle eller event, där du vill ha med Mindfulness? Jag är nyfiken och vill gärna hitta olika möjligheter till samarbeten. Varmt välkommen att höra av dig!

Mindfulness, eller medveten närvaro som man ibland också beskriver det, ger oss verktyg att lära oss vara närvarande i nuet utan att döma det vi upptäcker eller ser. Vi tränar oss att rikta vår uppmärksamhet på det vi vill och kan på så sätt hantera stress bättre och minska oro och ångest.