Mindfulness

img_5652

Kurser:

Mindfulnesskurs start 13 september

Kanske upplever du stress och högt tempo i din vardag? Kanske har du ett brus av tankar i huvudet ibland? Kanske har du en känsla av att inte hinna med det du vill inklusive dig själv?

När vi övar Mindfulness lär vi oss att lyssna på vår kropp. Vi lär oss hantera tankar och känslor som ofta skapar onödig stress. Vi hittar verktyg som hjälper oss att fokusera mer på det som sker i nuet och ger oss själva återhämtning.

Kursen omfattar 6 kurstillfällen. Mellan träffarna gör vi övningar och läser boken Mindfulness i vardagen, skriven av Ola Schenström. Mindfulness är övning och träning utan prestation. För att du ge dig de bästa förutsättningarna, behöver du avsätta ca 10 minuter dagligen för egen träning. Övningarna går vi igenom på kurstillfällena.

När: 6 Tisdagar Kl 18.30-20.30. 13/9, 20/9, 27/9, 4/10, 18/10, 25/10.

Var: Brunnsgatan 32, Jönköping.

Pris: 1595kr (inkl moms). Kursboken Mindfulness i vardagen införskaffas av deltagaren själv. Kursen ingår i friskvårdsbidraget. Betalas via swish eller faktura. Det finns möjlighet till delbetalning.

Maxantal 8 deltagare.

Sista anmälningsdag 11/9.

Varmt Välkommen.

Du bokar din plats via bokadirekt.se sök på johanna i nuet. Eller via denna länk. https://www.bokadirekt.se/places/johanna-i-nuet-44291

Vill du göra en aktivitet med Mindfulness med din personal? Eller kanske en kurs i Mindfulness på arbetsplatsen? Varmt välkommen att höra av dig. johanna@johannainuet.com

Till hösten kommer jag hålla en Mindfulness kurs i Jönköping. Datum kommer att anges innan sommaren. Håll utkik!

***************************

Från tidigare deltagare på Johannas kurser:

”Jag har blivit mycket mer medveten om de val jag gör. Jag har blivit mer snäll mot mig själv”

”Kursen var över mina förväntningar. Trodde inte att jag skulle känna resultat efter bara 5 träffar”

”Du har varit mycket bra som instruktör. Lugn, pedagogisk och inlyssnande”

**************

Övriga kurser:

Låter det intressant, men passar inte nu? Håll utkik eller skicka ett mail om intresse till johanna@johannainuet.com så hör jag av mig när nästa kurs kommer.

Är du intresserad av att gå en kurs online, hör av dig så kikar vi på det.

Är ni några som vill köra en kurs tillsammans, på arbetet eller kanske vänner så hör av er.

Kanske har du någon idé om något tillfälle eller event, där du vill ha med Mindfulness? Jag är nyfiken och vill gärna hitta olika möjligheter till samarbeten. Varmt välkommen att höra av dig!

Mindfulness, eller medveten närvaro som man ibland också beskriver det, ger oss verktyg att lära oss vara närvarande i nuet utan att döma det vi upptäcker eller ser. Vi tränar oss att rikta vår uppmärksamhet på det vi vill och kan på så sätt hantera stress bättre och minska oro och ångest.