Kurser

img_5652

Kurser:

Mindfulnesskvällar –

Söndagar kl 18-19.30

Välkommen till att avsluta helgen med en lugn stund som också ger chans till återhämtning och en mjuk start inför ny vecka. 1 mars, 8 mars, 15 mars, 22 mars, 29 mars samt 5 april. Tiden är kl 18-19.30. Det blir stilla stunder med meditationer, mindfulnessövningar och reflektion. Välj vilket tillfälle eller tillfällen som passar dig. Det finns ett begränsat antal platser, så anmäl senast 2 timmar innan varje tillfälle. Det behövs inga förkunskaper – Kom som Du är.

Pris: 150kr/tillfälle. Betalas via swisch el faktura, ange vid anmälan.

Plats: Studio Rebecca Ekström, Brunnsgatan 32, Jönköping.

Anmäl din plats genom ett Mail till johanna@johannainuet.com

Varmt Välkommen till en stund i Nuet/ Johanna

P. S På tal om rådande omständigheter i samhället: Det blir en liten grupp, vi sitter inte nära varandra och det finns handsprit på plats.

Mindfulnesskursen Nyfiken på Mindfulness

Kanske upplever du stress och högt tempo i din vardag? Kanske har du ett brus av tankar i huvudet ibland? Kanske har du en känsla av att inte hinna med det du vill inklusive dig själv? När vi övar Mindfulness lär vi oss att lyssna på vår kropp. Vi lär oss hantera tankar och känslor som ofta skapar onödig stress. Vi hittar verktyg, som hjälper oss att fokusera mer på det som sker i nuet, och till nödvändig återhämtning.

Kursen vänder sig främst till dig som är nybörjare i mindfulness. Men, även du som känner till mindfulness och kanske vill ta upp din övning igen är varmt välkommen.

Tid: kursstart kommer upp inom kort.

Mellan träffarna gör vi övningar och läser boken Mindfulness i vardagen, skriven av Ola Schenström.

Var: Kursen hålls i Studio Rebecca Ekström, Brunnsgatan 32 i Jönköping.

Pris: 1295kr (inkl kursmaterial och moms). Kursen ingår i friskvårdsbidraget. Betalas via swish eller faktura. Ange vid anmälan hur du vill betala. Det finns möjlighet till delbetalning.

Varmt Välkommen med din anmälan till johanna@johannainuet.com.

Från tidigare deltagare:

”Jag har blivit mycket mer medveten om de val jag gör. Jag har blivit mer snäll mot mig själv”

”Kursen var över mina förväntningar. Trodde inte att jag skulle känna resultat efter bara 5 träffar”

”Du har varit mycket bra som instruktör. Lugn, pedagogisk och inlyssnande”

 

Övriga kurser:

Låter det intressant, men passar inte nu? Håll utkik eller skicka ett mail om intresse till johanna@johannainuet.com så hör jag av mig när nästa kurs kommer.

Är ni några som vill köra en kurs tillsammans, på arbetet eller kanske vänner så hör av er.

Kanske har du någon idé om något tillfälle eller event, där du vill ha med Mindfulness? Jag är nyfiken och vill gärna hitta olika möjligheter till samarbeten. Varmt välkommen att höra av dig!