Yinyoga

Yinyoga

Yinyoga är lugn typ av yoga som passar dig som nybörjare eller van yogis. Vi utför positionerna liggande eller sittande och stannar i dem i flera minuter. Samtidigt övar vi på medveten närvaro genom att vara i det och med det som sker – i kroppen och i sinnet. Musklerna får slappna av och vi får en passiv stretch i fascian, som är en del av bindväven. När vi övar yinyoga får vi en öka flexibilitet och rörlighet i kroppen, kroppen blir mer avslappnad och stressen minskar.

Välkommen till Yinyoga i höst:

Måndagar Seniorgrupp Kl 10-11.30. Drop-in platser finns. Bokas via gröna knappen nedan. Ny omgång planeras. Information kommer.

Torsdagar Kl 19-20.30. Drop-in platser finns, bokas via gröna knappen nedan..

Ny kursomgång startar 27/10 Kl 19-20.30. 8 tillfällen. Drop in platser till den omgången släpps en vecka innan start, i mån av plats. Varmt välkommen. Du bokar en plats till nya omgången via gröna knappen nedan.

Söndagar start 30/10 Kl 19-20.30. 8 tillfällen. Drop-in platser släpps en vecka innan start i mån av plats. Varmt välkommen. Boka din plats via gröna knappen nedan.

Yinyoga för företag. Varmt välkommen med din arbetsgrupp för en stund med yinyoga. Hör av dig med ett Mail till johanna@johannainuet.com

Det finns även möjlighet att boka ett eget tillfälle med mig för yinyoga. Vi går i lugn takt igenom olika positioner, andning och meditation. Mer information och bokning via knappen nedan – boka tid.

Yinyoga ingår i friskvårdsbidraget.

Kurserna hålls i Studio Rebecca Ekström, Brunnsgatan 32, Jönköping. Huset längst ned mot Junegatan. Ingång på hörnet från Brunnsgatan. Det står Rebecca Ekström på dörren.

Sagt från deltagare:

”Yin yogan är en fantastiskt skön avkoppling från allt som händer i världen utanför. Att jag själv är stelheten personifierad gör ingenting eftersom Johanna får dig att slappna av och släppa taget ändå.


”Otroligt vad yinyogan gör med kropp och sinne.
Johanna guidar fantastiskt med ett lugn och en
trygghet.”


”Att avsluta helgen och veckan med Yinyoga hos Johanna är magi för själen. En skön stund där jag får tid att gå in i mig själv och bara vara 🙏 En kopp te efteråt blir en extra fin sak. Johanna är toppen! 💕”

Varmt välkommen till en lugn stund i nuet där kropp och sinne får chans till avslappning 💛Johanna