Yinyoga

Yinyoga

Yinyoga är lugn typ av yoga som passar dig som nybörjare eller van yogis. Vi utför positionerna liggande eller sittande och stannar i dem i flera minuter. Samtidigt övar vi på medveten närvaro genom att vara i det och med det som sker – i kroppen och i sinnet. Musklerna får slappna av och vi får en passiv stretch i fascian, som är en del av bindväven. När vi övar yinyoga får vi en ökad flexibilitet och rörlighet i kroppen, kroppen blir mer avslappnad och stressen minskar.

Måndagar Seniorgrupp Kl 10-11.30

Tisdagar Kl 18-19.30 (Grupp för män) 4 tisdagar i maj, med start 9/5. Kom och prova vid ett tillfälle eller boka in dig på fler. 150kr för prova på tillfälle, ord 180kr. Om du bokar in dig på alla tillfällen, blir det 600kr/4 tillfällen.

Torsdagar Kl 19-20.30.

Söndagar Kl 19-20.30.

Passet på Tisdagar Kl 9 tar en paus på obestämd tid. Varmt tack till er som kommit på dessa pass 🙏🏻

Du bokar din plats via boka knappen nedan.

Om du önskar en stående plats till yinyogan, maila mig johanna@johannainuet.com

180 kr/ tillfälle. Prova på: 150kr Det finns också möjlighet att köpa klippkort, 10 ggr 1500kr.

Yinyoga ingår i friskvårdsbidraget.

Bokningsvillkor: Bokad plats avbokas senast 24 timmar innan passet. Klippkorten är personliga och är inte återbetalningsbara. Giltighetstiden på klippkorten är 12 månader.

Yinyoga för företag. Varmt välkommen med din arbetsgrupp för en stund med yinyoga. Hör av dig med ett Mail till johanna@johannainuet.com

Det finns även möjlighet att boka ett eget tillfälle med mig för yinyoga. Vi går i lugn takt igenom olika positioner, andning och meditation. Mer information och bokning via knappen nedan – boka tid.

Yinyogan hålls i Studio Rebecca Ekström, Brunnsgatan 32, Jönköping. Huset längst ned mot Junegatan. Ingång på hörnet från Brunnsgatan. Det står Rebecca Ekström på dörren.

Sagt från deltagare:

”Yin yogan är en fantastiskt skön avkoppling från allt som händer i världen utanför. Att jag själv är stelheten personifierad gör ingenting eftersom Johanna får dig att slappna av och släppa taget ändå.


”Otroligt vad yinyogan gör med kropp och sinne.
Johanna guidar fantastiskt med ett lugn och en
trygghet.”


”Att avsluta helgen och veckan med Yinyoga hos Johanna är magi för själen. En skön stund där jag får tid att gå in i mig själv och bara vara 🙏 En kopp te efteråt blir en extra fin sak. Johanna är toppen! 💕”

Varmt välkommen till en lugn stund i nuet där kropp och sinne får chans till avslappning 💛Johanna