Yinyoga

Yinyoga

Yinyoga är lugn typ av yoga som passar alla. Vi utför positionerna liggande eller sittande och stannar i dem i flera minuter. Samtidigt övar vi på medveten närvaro genom att vara i det och med det som sker – i kroppen och i sinnet. Musklerna får slappna av och vi får en passiv stretch i fascian, som är en del av bindväven. När vi övar yinyoga får vi en öka flexibilitet och rörlighet i kroppen, kroppen blir mer avslappnad och stressen minskar.

Måndagar Kl 10-11.30. Seniorgrupp.

Torsdagar Kl 19-20.30.

Torsdag 2/6 startar en ny omgång av yinyoga på torsdagar. Det blir 4 torsdagkvällar innan sommaruppehållet. 2/6, 9/6, 16/6 samt 30/6. Vill du boka en plats för alla dessa tillfällena går det bra att göra det via boka knappen nedan. Drop-in platser till dessa tillfällen släpps en vecka innan start.

Söndagar kl 18-19.30. (Sista söndagen innan sommaren blir 22/5)

Boka din plats till yinyoga via Boka tid knappen.

Yinyoga för företag. Varmt välkommen med din arbetsgrupp för en stund med yinyoga. Hör av dig med ett Mail till johanna@johannainuet.com

Det finns även möjlighet att boka ett eget tillfälle med mig för yinyoga. Vi går i lugn takt igenom olika positioner, andning och meditation. Mer information och bokning via knappen nedan – boka tid.

Yinyoga ingår i friskvårdsbidraget.

Kurserna hålls i Studio Rebecca Ekström, Brunnsgatan 32, Jönköping. Huset längst ned mot Junegatan. Ingång på hörnet från Brunnsgatan. Det står Rebecca Ekström på dörren.

Sagt från deltagare:

”Yin yogan är en fantastiskt skön avkoppling från allt som händer i världen utanför. Att jag själv är stelheten personifierad gör ingenting eftersom Johanna får dig att slappna av och släppa taget ändå.


”Otroligt vad yinyogan gör med kropp och sinne.
Johanna guidar fantastiskt med ett lugn och en
trygghet.”

Varmt välkommen till en lugn stund i nuet där kropp och sinne får chans till avslappning 💛Johanna