Juvel inuti en tår

Så stod det på det vägledande kortet jag drog i morse. Idag faller tårarna över mina kinder. De vill inte sluta. De kommer och går. De kommer inte utav oro, inte utav rädsla, utan över mänskligheten. Men, det är egentligen inte sant. Utan mina tårar kommer av sorg över att vissa vill skada andra. Ingen människa föds ond. Vi människor är kärlek. Men, ibland går något fel. För det är fel att döda. Det är fel att vilja ont av andra. Vi kan tycka olika, men vi får inte gå så långt att vilja döda. Ser bilder på föräldrar som flyr med deras barn. Låt oss stå i kärlek och ljus. Juvelen inuti tåren får bli kärleken. Sänder kärlek och ljus till alla som drabbas av detta ofattbara. Sänder även kärlek till de som utför detta onda med hopp om att människans innersta kärlek segrar. In the name of Love.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s